Filter, reaktioner, belysning och mer! Nya funktioner för att liva upp dina möten

Vi vet att fler och fler ansluter till arbetet och möten via video, men att arbeta via video kan fortfarande kännas utmanande. De avslappnade och roliga elementen som förenar oss på kontoret verkar saknas i virtuell mötekultur … tills nu.

Zoom vill nu ge dig möjlighet att känna dig trygg i virtuella möten, uttrycka din individualitet och bygga upp roliga ögonblick med några nya funktioner som uppmuntrar ditt videomöte. Zoomfilter, reaktioner, förbättrade belysningsmöjligheter och bullerinställningar säkerställer att det är roligare och tryggare med Zoom.

#No Filter? Nej tack!

Odla enhörningshorn, bära en piratlapp över ögat eller umgås i flygglasögon. Funktionen som ligger där du hittar virtuella bakgrunder lättar upp ditt teamsamtal, samtal med nära och kära eller spelkvällar.

Använd färgfilter och förvandla din video till ett svartvitt foto, eller doppa din värld i rosa färg och låt din unika personlighet fylla varje tum på skärmen.

Känn dig trygg på video

Känn dig trygg i videomötet med granulär kontroll över intensiteten av dina touch-ups och belysningsjustering, så att du är väl upplyst i alla belysningar. Ändra ljusstyrkan på din panel och mängden hudutjämning så att du blir nöjd inför mötet.

Buller i hemmet eller arbetsplatsen?

Skällande hundar, någon diskar och dina barn som är hemma, leker i bakgrunden. Med vår nya funktion försvinner dessa oljud med Zooms förbättrade bakgrundsljud justering.

Fler reaktioner

MUTE är inte längre besvärlig med fler reaktioner! Vi hra lagt till fira, skratta, häpen eller hjärta. Klicka bara på Reactions-knappen och dela hur du känner dig för tillfället.

Skapa mer ”wow” när du presenterar

Vill du skapa mer wow i din presentation. Presentera som ett proffs när du delar dina PowerPoint- eller Keynote-presentationer som en virtuell bakgrund. Din video kommer att läggas på bilderna – väderpresentatör-stil. Du kan flytta din video till valfri del av skärmen och till och med ändra storlek så att du verkligen är ett med din presentation.

Börja roligt

För att få tillgång till dessa funktioner, uppgradera till Zoom 5.2 här . Naturligtvis kan de som vill begränsa den här funktionen inaktivera mötesfilter på konto-, grupp- och användarnivåer i Zoom-webbportalen.

Dela hur just DU möts!

Vi har haft kul att testa dessa funktioner och hoppas på att du ska ha kul med att använda dem. Visa oss! Ta en skärmdump av dina favoritfilter och tagg oss. För att lära dig mer om alla fantastiska sätt Zoom kan hjälpa dig att träffa praktiskt taget, kontakta en oss på Visualised idag.