För ert Zoom Room

Neat Bar är en enkel och elegant, mycket kapabel mötesrumsenhet i en kompakt design. Gör om ert konferensrum, huddle eller styrelserum till ett videokonferensrum. Anslut med ljud och video av överlägsen kvalitet. Montera Neat Bar ovanför eller under en eller två bildskärmar och den levereras med Neat Pad, vår dynamiska pekskärm, som du kan konfigurera som styrenhet eller rumsbokningsskärm.

Mötesrum som fungerar!

Neat Bar startar sekunden du går in i rummet, samtidigt som den startar din mötesrumsskärm och checkar-in dig i rummet. Med bara ett klick kan du trådlöst dela skärmen eller starta ett möte. Neat Bar auto-zoomar in dig och dina kollegor och avslutar mötet när du lämnar.

Bli personlig!

Neat Bar är perfekt för din arbetsyta hemma eller kontor. När du använder Neat Bar med Zoom for home behöver du inte en Zoom Rum-licens. Logga bara in med dina personliga Zoom-inloggningsuppgifter, så är alla dina kontakter och kalendermöten bara ett klick bort.

Var du än arbetar

Neat Bar är otroligt mångsidig och enkel att installera. Den levereras med allt du behöver samt flera monteringsalternativ. Både Neat Bar och Neat Pad kan anslutas med kabel eller trådlöst till ditt nätverk, så det finns inget behov av lösa kablar i rummet. Neat Bar är så  kompakt att den är bärbar, ta med den vart du än jobbar.

Förbättra ert lärande

Använd Neat Bar för att förbättra och förenkla människors inlärningsupplevelse och engagemang när de deltar på distans. Vårt paket är är idealiskt för skolor, universitet eller din organisations utbildningsbehov när människor Zoomar in i din presentation på distans.