Idag presenterade Visualiseds partner Zoom nyheter i tjänsten.
Nyheterna som presenterades på Zoomtopia under 2018 levereras därmed i uppgraderingen som är tillgänglig nu.

Zoom Voice
Efter omfattande beta-testning med dussintals företag är Zoom Voice tillgänglig för kunder. Zoom Voice är ett molnbaserat telefonsystem som är tillgängligt som tillägg till Zoom plattform. Stöd för inkommande och utgående samtal via det allmänna telefonnätet (PSTN) och sömlöst integrerade telefonfunktioner gör att kunderna kan ersätta sin befintliga PBX-lösning och konsolidera alla sina dagliga kommunikation via telefon till Zoom. Zoom Voice är nu tillgänglig för amerikanska och kanadensiska kunder med mer än 50 anställda. Tjänsten kommer att rulla ut globalt till alla företag och bredare geografiska områden under 2019.

”Zoom Voice är ett innovativt och modernt telefonsystem, exakt vad vi har väntat på. Antalet spännande och nya funktioner som fortsätter att rulla ut från Zoom är imponerande. Den enhetliga appupplevelsen är enkel för slutanvändare och vi är glada att använda det funktionen bredare för våra anställda ”, säger Steven Mandelbaum, VP för affärslösningar på EAB.

Zoom Meetings

Zoom har uppdaterat skrivbordets användarupplevelse av sitt flaggskepp Zoom Meetings – appen är nu ännu modernare, snyggare och friktionsfri för användare.
Nya funktioner som är tillgängliga för den här tjänsten är:

  • Ny desktop upplevelse och funktioner – Zoom Meetings app är nu ett fönster i stället för två, med personliga och gruppkanaler, stjärnmärkta meddelanden och kontakter, samt anpassningsbara meddelanden och inställningar
  • Virtuell bakgrund utan grön skärm Zoom tillåter användare att visa vilken bild som helst som bakgrund under ett Zoom-möte. Mac i7, iPhone 8, iPad Pro 5, iPad 9.7 och alla senare modeller för dessa enheter kräver inte längre en grön skärm för att använda den här funktionen. Zoom kommer att stödja virtuell bakgrund utan grön skärm för Windows i slutet av Q2 2019.
  • 1080p-video – Nu tillgänglig för Zoom Business och Enterprise-användare med högpresterande datorer. Den här funktionen är en begränsad tillgänglighet. För kvalificerade kunder som överväger denna funktion, vänligen kontakta Zoom Support.
  • Ljud signatur – den här säkerhetsfunktionen lägger till ett ultraljudsvattenmärke för ljudflöden för att identifiera källan för läckt ljudinnehåll

Se videon på uppdateringarna i Zoom Meetings här!

Konferensrum och arbetsytor

Zooms konferensrum, Zoom Rooms erbjuder en mjukvarubaserad lösning.
Med Zoom Rooms kan ditt företag kommunicera med video i världsklass över Zoom Rooms, SIP / H.323 Brygga, Conference Room Connector, Digital Signage och Rumsbokning

Nyheter till Zoom Rooms är tillgänglig i slutet av januari 2019:

  • Zoom Room får förbättrad driftskompatibilitet – aktivera ”ett klick för att ansluta” till HD-ljud och video för mötesinbjudningar från tredje part, med automatisk SIP / H.323 URI-analysering
  • Nya funktioner på Zoom Rooms administratörsportal – förbättrad användbarhet och nya företagsfunktioner, till exempel ytterligare rumsinformation, fjärrstyrning och typrumsfilter
  • Zoom Rum Touch – Stöd för dubbla skärmar (one touch, one non touch), whiteboards med stöd för flera sidor och svart tavla (ljus och mörk bakgrundsalternativ)
  • Användbarhetsförbättringar – Zoom Rooms har nu digitalt väntrum och virtuell handuppräckning
  • 1080p-stöd för Zoom Rooms video och innehållsdelning – Denna funktion är en begränsad funktion. För Zoom-företag och företagskunder som vill testa denna funktion, vänligen kontakta Zoom Support.

App Marketplace

Zoom’s Marketplace för samman Zoom och utvecklare från tredje part, vilket gör det enkelt för kunder och utvecklare att utvidga Zoom-plattformen med nya funktioner. Bland de nya släppta integrationerna finns Zoom for Hubspot (native integration), LinkedIn Sales Navigator och Theta Lake.

Se mer här!