Professionella samarbetslösningar för den moderna arbetsplatsen

Visualised levererar expertis som skall stödja ert arbetssätt, vår erfarenhet har tagit fram användarvänliga, enkla, roliga och aktivitetsbaserade arbetsplatser! 

Vi anser att dagens arbetet har blivit en aktivitet, inte en plats. Vårt Visual Room-koncept tar det ett steg längre och möjliggör problemfria rum för både användare och IT. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att skala din framtida arbetsplats i hela din organisation.

Vi har paket och skapar skräddarsydda lösningar för mötesrum, styrelserum, föreläsningssalar, auditorier, klassrum, konferens, kontrollrum, operationssalar och mycket mer.

Varje företag som inte har fungerande och användarvänliga mötesrum förlorar tusentals kronor varje år. Varje minut som strular ger ett negativt resultat och inverkan på din verksamhet och mötet.

Vi har skapat en kalkyl för dig att, visuellt se verkliga kostnader resulterat av strul.
Kalkylen är baserad på Svensk snittlön inklusive sociala avgifter.

Hur många anställda finns på företaget?

Hur mycket tid, räknat i procent tillbringar ni i möten?

Snittet i Sverige ligger på 30%

Hur lång tid uppskattar ni att det tar att komma igång med ett möte i snitt?

Ange i minuter

Vi ger er 60 000 skäl till att se över era mötesrum

Årligen spenderar ni ungefär 3600 timmar i möten.
Dessa möten kostar ert företag 1,4 miljoner kronor.

Normala problem i mötesrummen är uppstartstid och teknikstrul.
Det resulterar i en kostnad för er om 60 000.

Zoom Rooms

Zoom Rooms är mötesrummet som ger ditt företag en fulländad videokonferens tjänst. Rummet ger ert utrymme videomöte, telefoni, trådlös presentation och whiteboard i ett användarvänligt gränssnitt.

Zoom Rooms ger er alla populära funktioner från Zoom som breakout rooms, webinars mm.

Läs mer här!

Teams Mötesrum

Microsoft Teams är en av de populära val för videokonferens hos företag i Sverige. Visualiseds färdiga rumspaket inkluderar all utrustning för att komma igång direkt och starta möten, få ljud och bild i hög kvalitet, och visa presentationer för deltagare på distans och i rummet.

Huddle

Vårt populära mötesrum Huddle är ett väl utformat mötesrum. Rummets funktioner skall göra det enklare för de anställda att arbeta tillsammans.

Rummet baseras på BYOD (Bring Your Own Device) vilket gör att rummet inte blir låst till en Video/telefonitjänst. Dela och presentera information enkelt, ha ett videomöte, eller telefonkonferens och anslut (trådlöst) med olika enheter.

Connect

Connect är ett multifunktionella mötesrum anpassat för video och intelligent kollaboration med Skype for Business, Microsoft Teams eller Cisco Webex.

Rummet har bland annat interaktiva skärmar för whiteboarding, trådlös presentation och rumsbokning.

Huddle

Privacy Preference Center