Träffas och samarbeta med våra videolösningar

Med Visualiseds videokonferens kan du möta och samarbeta med medarbetare, kunder och leverantörer
utan att lägga tid eller pengar på resor. Vi hjälper dig att spara tid och pengar till annat!

Zoom Videokonferens
Pexip
Cisco Videokonferens
Skype Teams videomöte

Zoom


Samarbeta bättre över video med ZOOM.

Zoom är ett amerikanskt bolag som de senaste åren levererat en videolösning som överträffar sina konkurrenter. Med Zoom har du möjligheten att samarbeta med upp till 500 samtidiga användare över video. Träffas i ett Zoom möte med Cisco/polycom, Skype for Business eller H.323, SIP enhet.
Chatta, skapa team, videokonferera i instant messenger klienten. Skapa Webinars med upp till 10 000 tittare, eller varför inte streama din webinar till Workplace by Facebook. Läs mer om en av världens bästa kollaborationsplattformar här.

Läs mer

Pexip


Visualised erbjuder en helhetstjänst med virtuella mötesrum.

Videokonferenser med företagskvalitet har traditionellt varit dyra, komplexa att hantera och svåra att skala till mer än en handfull användare.

Visualised levererar en skalbar mötesplattform som gör det möjligt att ha videomöten gränslöst utan krav på speciell hårdvara eller varamärke. Vi ger alla i din organisation ett eget virtuellt mötesrum till en bråkdel av kostnaden för traditionella system, på ett sätt som är lika enkelt att använda och hantera som telefon eller e-post.

Cisco


Konferens- och mötesrummet är hjärtat i verksamheten. Visualised mötesplattformar från Cisco ger dig en videoupplevelse i världsklass. Cisco Webex-enheter hjälper era team att kommunicera tydligt och skapa tillsammans i realtid. Det är lagarbete utan avbrott, bara inspiration och lärande.

Visualised levererar totallösningar inom Cisco Webex allt från hela mötesrum till kommunikationsplattformen. Kontakta oss på Visualised för mer information.

Spela film!

Microsoft Teams & Skype for Business


Spara 12 minuter om dagen med Visualised.
Vi ger er enkelheten att boka mötesrum, arbetsplatser eller valbara resurser direkt från er kalender eller mobiltelefon. Genom positionering kan Visualiseds system vägleda till rätt rum eller kollega. Visualiseds helhetstjänst ger ert företag nyttjandegraden på utrymmen och mötesplatser.

Läs mer

Vi hjälper er med era videomöten

Prata med en specialist!

Prata direkt med en av våra säljare via telefon.

+46 (0) 10 330 03 31

Kontakta oss

Har du frågor? Vill du ha en demo? Vi kontaktar er inom 24 timmar.

Kontakta oss

Support

Önskar du hjälp med dina tjänster? Kontakta vår Service Desk här!

Kontakta support