Det senaste året har tvingat många organisationer att påskynda sina digitala transformationsstrategier, när alla så småningom kan återvända till kontoret, kommer många fortfarande vilja använda hemmakontoret åtminstone en del av arbetsveckan. Att ta de senaste 12 månaderna ”arbeta hemifrån” tillbaka till arbetsplatsen kräver en omprövning/planering av möteslokaler och arbetsplatsen.

Visualised bjuder in till ett webinar där vi lyfter dessa utmaningar och
hur din organisation kan tänka för att lösa dessa.
Några av ämnena kommer vi att behandla:

  • Hybrida arbets- och mötesplatsen – 10 min Visualised
  • Videomötesrum och personliga enheter – 15 min Neat
  • Gå med i samma möten – 15 min Pexip
  • Kundcase – 15 min Handelskammaren Värmland
  • Kort summering och svar på frågor.

Eventet pågår i 60 minuter

Registrera dig till vårt event och träffa branchexperter när vi diskuterar nya tidens arbetsplats

Registrera dig till Webinar!
Hybrida Arbetsplasen

Återvänd till den hybrida arbetsplatsen

Arbetsplatsen som vi kommer tillbaka till kommer, som vi vet, behöva erbjuda en hybrid arbetsmiljö. Detta ger en efterfrågan på produkter och tjänster för videokonferenser som inte bara underlättar hemarbete men kan ge rätt mötesupplevelse och kontakt med kollegor på kontoret. Vi ser och hör från kunder att kontoret kommer att behöva förändras och erbjuda kommunikationslösningar och samarbete, där hemarbete och kontorsarbete möts i en enkel tjänst.

Varför Visualised + Hybrida möten?

Ansluter den fysiska arbetsplatsen med den virtuella

Kärnan i Visualised strategi är en riktig drivkraft för att ansluta människor i fysiska och virtuella arbetsytor med teknik för videosamarbete. För oss är det högsta prioritet att möjliggöra och stärka användare samtidigt som vi supporterar IT och era anläggningar.

Trots det massiva antagandet av videokonferenser på grund av pandemin, inser vi också att denna teknik fortfarande kan vara förvirrande för många människor - särskilt hantering av flera samarbetsverktyg. För att arbeta effektivt behöver vi leverera säkra och pålitliga sätt att träffas, vi hjälper er att integrera era fysiska och virtuella arbetsytor.

Förmågan att ansluta flera videoplattformar brukade vara en "nice to have", nu är det ett "must have". Anslutning av plattformar ska vara enkla och snabba - Visualised är er lösning