Visualised och Färjestad BK har inlett ett samarbete för att utrusta Löfbergs Arena med den senaste arenatekniken inom Digital Signage, mötesteknik och IP-TV.

Visualiseds teknik möjliggör tvåvägskommunikation mellan besökare på plats och föreningen. I Arenans loger får kunden exklusivare material från klubbens mediaavdelning samt möjlighet att beställa mat och dryck direkt från den digitala lösningen. Den digitala skärmen har även funktioner som IP-TV, presentationsmöjligheter och mobileorder.
I arenamiljön har totalt 115 digitala skärmar installerats. Skärmarna finns i kiosker, barer och eventytor. Dessa visar reklam från Färjestad BK samt levererar en utökad trivsel i form av Live-TV från matchen i Arenan.

– Vår digitala resa är bara i början av en lång utveckling och den tekniska investeringen är en viktig pusselbit i vår ambition att göra Löfbergs Arena till en av Sveriges trevligaste och mest informativa Arena att besöka. Vår förhoppning är att digitaliseringen ska leda till ännu starkare upplevelser för besökarna och ge fler möjligheter till oss som verksamhet att interagera med våra kunder och supportrar. Möjligheten att bygga vår affär, både själva och tillsammans med våra partners är även detta en viktig del i vår digitala satsning, säger Johan Kemi, Evenemangsansvarig på Färjestad BK.

Visual Arena är en Digital Signage lösning som installeras med enkelhet och ökar kommunikationen med besökaren samtidigt som den ökar ROI för kunden.

– Genom att integrera Visual Arena i Löfbergs Arena, kommer Arenan att tillhöra den absoluta toppen i Europa när det gäller att leverera mer informativa och trivsamma arenaupplevelser. Samarbetet med Färjestad BK ä en ära för oss på Visualised. Vi är stolta partners och kommer stå för att leverera innovationer som kommer att gynna både fansen och klubben. Vi ser fram emot fortsatt nära samarbete med Färjestad BK och andra klubbar i landet framgent, säger Visualiseds CTO Viktor Gawor.

För mer information om Visual Arena, kontakta oss på Visualised.

Viktor.gawor@visualised.se

+46735-181818