Vi levererar tjänster inom

Mötesrum

Zoom Videomöte

Rumsbokning

Besöksregistrering

Digital Signage

Videomöte


Vi förstår att er tid är viktig! Vi förstår att er verksamhet strävar efter ett bättre sätt att mötas och att spara på onödiga resor. Vi vet också att dina online möten måste fungera, varje gång, och det måste vara enkelt.  Visualiseds tjänster inom video kollaboration ger en fantastisk mötesupplevelse från skrivbordet, den mobila enheten och konferensrummet. Läs mer vad vi kan göra för er här!

 

Läs mer

Digital Signage


Visualised erbjuder en helhetstjänst för Digital Signage. Våra lösningar ger offentliga miljöer, kontor eller butik en modern och tilltalande atmosfär. Vi erbjuder helhetslösningar som anpassas efter kundens specifika önskemål och våra lösningar kan integreras med befintliga system för att skapa ett sömlöst digitalt informationsflöde.

Läs mer

Mötesrum


Konferens- och mötesrummet är hjärtat i verksamheten. Visualised mötesplattformar ger er verksamhet tryggheten väl fungerande mötesrum. Bra teknik skall vara osynlig för användaren och enkel att administrera utan att tumma på funktion. Vi skräddarsyr era mötesrum och mötesplatser med övervakning,service och support som trygghet.

Läs mer

Rumsbokning


Spara 12 minuter om dagen med Visualised.
Vi ger er enkelheten att boka mötesrum, arbetsplatser eller valbara resurser direkt från er kalender eller mobiltelefon. Genom positionering kan Visualiseds system vägleda till rätt rum eller kollega. Visualiseds helhetstjänst ger ert företag nyttjandegraden på utrymmen och mötesplatser.

Läs mer

Senaste nyheterna

Prata med en specialist!

Prata direkt med en av våra säljare via telefon.

+46 (0) 10 330 03 31

Kontakta oss

Har du frågor? Vill du ha en demo? Vi kontaktar er inom 24 timmar.

Kontakta oss

Support

Önskar du hjälp med dina tjänster? Kontakta vår Service Desk här!

Kontakta support