Ring oss på 010-330 03 31

En konsekvent samarbetes upplevelse


Visualised är Svensk och Nordisk partner och integratör av Zoom Meetings och ZoomRooms. Vi gör video- och webbkonferenser friktionsfria med en säker och enkel plattform för video- och ljudkonferenser, meddelanden och webinars över mobil-, dator- och konferensrums. Läs mer om våra tjänster och vad vi kan göra för er nedan

Videomöten

Zoom Meetings erbjuder ett enhetligt verktyg för video/online möten, fjärrutbildningar, teamchatt och mer. Dina anställda kommer att älska Zoom och möjligheten att kommunicera i ett verktyg oavsett enhet.

Läs mer!

Webinar

Utöka er organisations räckvidd med Zooms pålitliga och skalbara webinarlösning. Skapa enkla webseminarium där hela upp till 10.000 kan delta. Zooms videokvalitet och pålitlighet gör att alla deltagare har en otrolig upplevelse.

Läs mer!

Zoom Room

Zoom Room

Zoom Rooms är en prisad videokonferens tjänst. Visualised integrerar och installerar Zoom Rooms i på era mötesplatser. Vi erbjuder videokonferensrum som är enkla att använda, starta och ansluta till med ett knapptryck.

Läs mer!

Tjänster

Support

Med vår mycket uppskattade Svenska support kan du säkerställa att dina möten online fungerar och att användare inom företaget får den hjälp ni söker inom önskade SLA-nivåer

Integration

Zoom erbjuder en API. Den öppnar upp för integrering med andra plattformar och applikationer. Vi kan också utveckla applikationer som stödjer redan existerande dataflöde som anpassade rapporter för webinariedeltagare eller deltagare i ett utbildningsprogram mm

Utbildningar

Vi har några av de mest erfarna utbildarna på marknaden när det gäller Zoom och online-utbildningar. Vi har grund- och fördjupningsutbildningar och vi kan anpassa en utbildning enligt ert önskemål eller för visst specialområde.

Managed Services

Vi skapar och sköter din ZOOM-installation i en molnlösning som är konfigurerad enligt era behov. Med våra managed services kan du outsourca hela driftansvaret och ha en lösning som täcker de verkliga behoven och anpassas till önskad nivå av säkerhet.

Säkerhet

Oavsett om du vill ha Zoom-lösningen installerad på egna servrar eller hosted via våra managed services, garanterar våra konsulter optimal säkerhet genom att kryptera både vanliga webbtrafik samt de streamade live-mötena.

Support i Webbmöten

Med vår mycket uppskattade svenska support i Zoom mötet kan ni säkerställa funktion eller osäkerhet i era möten online och kan få hjälp med ditt arbete direkt i Zoom.

Webbinariestöd

Med vår tjänst webbinariestöd innebär det att vi hjälper er från början till slut med ert webbinarie. Du kan fokusera på innehåll och vi stöttar upp med tekniken och Zooms olika funktioner.

Företagsportal

Önskar ert företag en anpassad portal med support för video för er verksamhet? Visualiseds utvecklare anpassar Zoom efter verksamhetens behov.

Intresserad av Zoom


Är du intresserad av Zoom? Kontakta oss gärna genom formuläret här till höger så återkommer vi till dig.

08:00 - 17:00
+46 (0)10 330 03 31
powered by Typeform