En konsekvent samarbetsupplevelse


Visualised är Svensk partner och integratör av Zoom. Vi gör video- och webbkonferenser friktionsfria med en säker och enkel plattform för video- och ljudkonferenser, meddelanden och webinars över mobil-, dator- och konferensrums. Läs mer om våra tjänster nedan


Videomöten

För online möten, utbildningar och teknisk support

Läs mer!

Zoom Video Webinar

Webinar

Skapa enkla webseminarium där hela organisationer upp till 10.000 kan delta

Läs mer!

Zoom Room

Zoom Room

Ta med Zoom till konferensrummet

Läs mer!

Priser

Läs mer om licenser och priser

LÄS MER!

Tjänster

Support

Med vår mycket uppskattade Svenska support kan du säkerställa att dina möten online fungerar och att användare inom företaget får den hjälp ni söker inom önskade SLA-nivåer

Integration

Zoom erbjuder en API. Den öppnar upp för integrering med andra plattformar och applikationer. Vi kan också utveckla applikationer som stödjer redan existerande dataflöde som anpassade rapporter för webinariedeltagare eller deltagare i ett utbildningsprogram mm

Utbildningar

Vi har några av de mest erfarna utbildarna på marknaden när det gäller Zoom och online-utbildningar. Vi har grund- och fördjupningsutbildningar och vi kan anpassa en utbildning enligt ert önskemål eller för visst specialområde.

Managed Services

Vi skapar och sköter din ZOOM-installation i en molnlösning som är konfigurerad enligt era behov. Med våra managed services kan du outsourca hela driftansvaret och ha en lösning som täcker de verkliga behoven och anpassas till önskad nivå av säkerhet.

Säkerhet

Oavsett om du vill ha Zoom-lösningen installerad på egna servrar eller hosted via våra managed services, garanterar våra konsulter optimal säkerhet genom att kryptera både vanliga webbtrafik samt de streamade live-mötena.

Support i Webbmöten

Med vår mycket uppskattade svenska support i Zoom mötet kan ni säkerställa funktion eller osäkerhet i era möten online och kan få hjälp med ditt arbete direkt i Zoom.

Webbinariestöd

Med vår tjänst webbinariestöd innebär det att vi hjälper er från början till slut med ert webbinarie. Du kan fokusera på innehåll och vi stöttar upp med tekniken och Zooms olika funktioner.

Företagsportal

Önskar ert företag en anpassad portal med support för video för er verksamhet? Visualiseds utvecklare anpassar Zoom efter verksamhetens behov.

powered by Typeform